!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20090501

Jornada de descans

Aprofitant la jornada de descans corresponent al 02-05-2009, anem a fer un xicotet repàs tant a les competicións com a les classificacións.
A les dates en les que ens trobem ja em enfilat la recta final de la temporada, i per exemple, tant als benjamins com als alevins, que estàn realitzant una fantàstica temporada, només els resta un partit per a acabar la lliga regular. L'Equip cadet finalitzà la lliga en 5ª posició i està inmers a la competició de copa en la que, de moment, va primer. Finalment els juvenils ja han donat per finalitzada la seus participació a la 1ª divisió de la seua categoría.
Pel que respecta als equips de mancomunitat , em de felicitar-los als 2 ja que, l'equip pre-benjamí, tot i que es el primer any que disputa competició, està competint demostrant una il.lusió i companyerisme fantàstic. A l'aleví li resten 6 partits per a concloure la lliga i està competint a un gran nivell.
Acabe nomenant els pitufos, eixe grup de 10-12 xiquets d'entre 4 i 5 anys que tot i que no disputen competició, entrenament darrere entrenament, demostren que venen espentant i molt. S'els hi veu il.lusionats, incansables esperant que arribe el moment de començar a enfrontar-se als equips dels pobles del voltant.
Ací vos deixe les classificacións de federació a 25-04-2009. Les de mancomunitat les penje només rebre-les:


días online
entradas
comentarios