!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20120628

Missatge del coordinador de l'escola


Arriba el final de temporada i es hora de fer-li un petita valoració. Aquesta temporada totes les categoríes han jugat a un gran nivell, deixant-se la pell en cada enfrontament, el que demostra la bona predisposició dels menuts a seguir creixent cada minut que practiquen aquest esport. 
També vull agraïr als monitors com ensenyen als menuts a comportar-se dins i fora del camp mostrant el degut respecte a àrbitres, jugadors rivals, entrenadors, etc...
Per això som una referencia a nivell competitiu, ja que allà on anem només podem escoltar opinions positives respecte de la nostra escola.
L’únic que puc demanar es que la pròxima temporada torneu a confiar en nosaltres i així poder gaudir del joc i comportament dels postres alumnes un any més.


Gràcies i bones vacances.
días online
entradas
comentarios