!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20131222

nadal

La veritat que durant estos mesos des del començament al setembre, les escoles esportives de futbol sala han viscut experiències úniques per als xiquets.

 Els primers tornejos per als querubins a Ontinyent com el triangular del Bonavista, el trofeu fira en l´Olleria, amistós contra l'Alfarrasí, per a a poc a poc anar aprenent en este esport que al pricipi és tan difícil com emocianant per a ells.

 En categoria prebenjamin de primer any ha sigut el primer torneig anual que disputen a Ontinyent i on els resultats no sols en classificació que és menys important que el joc, que ahí si ho recalquem mes , han resultat espectaculars jugant tots els partits de tu a tu amb xavals que estaven mes rodats en competción que nosaltres.

 Els prebenjamins de segon any amb dos nous components seguixen l'esbossa de joc proposada per l'entrenador de querubins anys arrere. Toc de baló des d'arrere i jugar tots per a l'equip.

Els benjamins una de les sorpreses per les ganes de competir el primer any en lliga federada. El que li sobra a l'equip: compromís, esforç, camaraderia, etc.. el que li falta: sort en els partits, però m'agradaria animar-los i deixar clar que eixe és el camí que s'ha de seguir perquè al final de curs tindre uns bons resultats esportius.

 Per ultim els alevins, un equip fet pels anys que porten junts i no deixa de sorprendre pel seu joc, unitat fora i dins del pavello pels seus components, ganes de créixer en els entrenaments i partits, ho tenen tot per a arribar al primer equip d'ací a pocs anys.


Des de les escoles municipals de l´Olleria futbol sala, desitjar-vos unes bones festes de nadal.
días online
entradas
comentarios