!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20140106

Pepe Puig

El passat dissabte dia 4 de gener va tindre lloc a la localitat de Carcaixent un homenatge emotiu a un jugador de futbol sala nascut en esta localitat.

Este home és Pepe Puig, exporter professional que va jugar en el seu dia en l'Alzira f.s i en el nostre Vidrios de Levante en divisió d'honor (actual primera divisió) .

També va ser seleccionat per a estar amb la selecció espanyola en el mundial de futbol sala d'Austràlia quedant en tercer lloc.

Sens dubte un crack fora i dins de les pistes, un jugador que unia als companys en el vestuari i que  els adversaris temien ja  que defenia la porteria amb una agil.litat i uns reflexes increïbles.

Des de l´Olleria f.s. no vam voler ser menys i ens varem unir a eixe homenatge regalant-li una placa commemorativa i acudint al pavello a recolzar-lo.

Felicitats Pepe!!!! 

El nostre esport ha sigut, continua sent i será un referent de grans equips, grans jugadors i grans persones en la nostra localitat i fora d´ella, només esperem que ens acompanyes durant molts anys per a continuar creixent i que ens ajudes a seguir amb el nostre projecte. 

Igual que Pepe Puig porter internacional amb Espanya, em pogut gaudir en
 l´Olleria de de Rula ( interncional amb l´Uruguay), Padú (internacional amb Brasil i campió del mon), Cupim (campió d´Europa de clubs), el proxim pots ser tú.



días online
entradas
comentarios