!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20140630

fi de curs 2013/2014

Ja ha acabat una altra temporada mes dels xiquets de les escoles de l ´Olleria futbol sala. 

Com en els últims anys tot a eixit molt bé durant tot l'any ja que la dedicació dels tècnics unit a l'esforç dels alumnes de l'escola facilita una evolució sadisfactoria dels xiquets. 

Per això vull felicitar a tots els components de l'escola: Mares, pares, conserges, entrenadors, jugadors, etc... 

El dissabte passat es va celebrar en el rodat el sopar de fi de curs i l'entrega de regals per als xiquets que merescudament van tindre una xicoteta recompensa a la gran labor realitzada per tots els xavals en els entrenaments, en els partits i en el dia a dia amb la seua feina dins i fora del camp. 
Moltíssimes gràcies a tots.

Ahhhh!!!!! m´agradaria donar la enhorabona a totes les mares i pares per el partit jugat el dissabte on es va vorer un gran espectacle, ajudats per els monitors on van gaudir durant tot el dia de futbol sala, primer amb els partits que es van jugar al ravalet i per la nit el sopar de tota la familia del futsal.


















Hasta la propera temporada amics!!!
días online
entradas
comentarios