!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20081102

Jornada 01-11-2008

Divendres 31-10-2008 a les 20h. tingué lloc a l'antic pabelló vilecova, ara pabelló del ravalet, l'inauguració de les noves instal.laciones reformades per l'Ajuntament de l'Ollería.

Aquest pabelló feia ja quasi 5 anys que estava abandonat i en un estat lamentable.

Ara, un vegada reformada la coberta i tots els seus serveis interiors, serà testic dels entrenaments setmanals i competicions de les eem de futbòl sala, aerobic, ball de saló, bàsquet ...

En principi, entrenaran a l'esmentat pabelló les categoríes: benjamí, aleví, cadet i juvenil i les competicións que es disputaràn seràn les de mancomunitat corresponents a les categoríes pre-benjamí i aleví, els dissabtes a les 12h. i 11h. respectivament.

Pel que respecta als resultats dels nostres equips, en partits aplaçats corresponents a la jornada del 18-10-2008, han estat els següents:

-Benjamí 3 - Teresianas Torrent 4
-Juvenil 5 - El Pilar València 5


1 comentari:

Unknown ha dit...

Després d'any i mig esperant la reforma del pabelló, JA ERA HORA!!!!!!!!!!!

días online
entradas
comentarios