!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20081109

Jornada 08-11-2008

ESTEM D'ENHORABONA, CONTENTS I ENTUSSIASMATS......

Una altra jornada de victòries per als nostres equips tant a la competició de mancomunitat com a la de federació. Aquestos han estat els resultats:
Fontanars - Prebenjamí: 12 - 4
Benjamí - San Pablo: 5 - 1
Aleví manc. - Atzeneta: 6 - 0
Cadet - Riba-roja: 3 - 2

Com ja per tots es sabut, aquesta ha estat la primera setmana en que em disposat de les instal.lacións del pabelló del ravalet per a realitzar els nostres entrenaments diaris, crec que es un èxit el haver aconseguit la rehabilitació d'aquesta instal.lació esportiva per l'ús que se li va a donar i, particularment, per la falta que ens feia als nombrosos grups de les escoles de futbòl sala el disposar d'un altre lloc a cobert on poder entrenar i disputar competicións.



Els dissabtes pel matí el pabelló és una festa, jugue qui jugue, ploga o neve, independentment del resultat, l'ambient que es respira tant a les grades amb els pares/mares com a la pista amb els propis jugadors s'ha de viure per a gaudir-ho.
Ja per acabar, anime a tot el col.lectiu que formem aquesta escola que envieu els vostres comentaris, fotos, videos.....tot el que cregueu que es pot fer, evitar... per tal de millorar aquesta iniciativa lúdica i esportiva. El nostre correu electrònic: futbolsalaolleria@gmail.com



días online
entradas
comentarios