!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20130927

PRESENTACIO NOVA TEMPORADA 2013-2014

El passat 21 de setembre en el pavelló de La Solana va tindre lloc la presentació de les escoles de l´Olleria futbol sala i el primer equip. Van acudir 5 categories de les quals estan formades per 60 xiquets des dels 4 anys als 12 anys.

L´Olleria futbol-sala (equip de tercera divisió) compta sense dubte amb el millor equip dels últims anys i esperem que esteu al pavelló cada partit que juguen perque no vos penedireu donat l´alta qualitat dels jugadors i per als xiquets de l´escola son un ejemple  per a un futur proxim.

En l´escola enguany comptem amb querubins, prebenjamins ( dos grups), benjamins i alevins.
Els querubins jugaran tornejos i amistosos, els dos grups prebenjamins jugaran a Ontinyent els jocs esportius , els benjamins i alevins jugaran la lliga a València.

Els entrenadors dels querubins serà Vicent, el dels prebenjamins serà Borja que portara els dos grups, el dels benjamins Ubeda i el dels alevins serà Pele.

 Vos esperem perquè animeu els xiquets durant tota la temporada i esperem que feliciteu els alumnes siga quin siga el resultat del partit perquè se'l mereixen donat l'esforç que realitzen en els entrenaments i en els partits.


 Moltes gràcies.



días online
entradas
comentarios