!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20131006

amistosos prebenjamins

El dissabte passat 5 d'octubre els dos equips prebenjamins van començar a jugar els seus primers amistosos contra dos equips de Bocairent.

 Els prebenjamíns de segon any van guanyar el partit 4-3 que va ser molt disputat, on es va decidir al final empatant els dos equips durant quasi tot el partit.

Per la seua banda els prebenjamíns de primer any van jugar un gran partit sent el seu primera trobada d'esta categoria ja que vénen de jugar en categoria querubí 2n any la temporada passada, al final va guanyar l'equip de Bocairent per 5-2.

 Els querubins van jugar un partit entre ells preparant el pròxim triangular, el trofeu fira 2013, on ja es va veure les ganes que tenen per a disputar algun torneig contra equips forans.

Per un altre costat el nostre primer equip, l´Olleria f.s. va tornar a guanyar el seu segon partit consecutiu esta vegada en la localitat de Burriana per un marcador de 2-5, des de les escoles volem animar a tots els xiquets/etes, pares, mares, amics, etc... que vagen a veure als partits del primer equip on aquest tipus de futbol sala sols es pot veure a l´Olleria, ja que es l´unic equip que esta en tercera divisió en tota la Vall d´Albaida i la Costera.





Gracies a tots.
días online
entradas
comentarios