!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20140928

28 de setembre

Resultats primer equip i escola de l´Olleria f.s.

Els benjamins arrollaren a un Corbera f.s. amb un grup molt jove i al igual que nosaltres es notaba el primer any del equip foraster, pero aixi i tot va servir per a que Jose i Ubeda probaren alternatives en atac i defensa fent un gran partit i guanyat 20-0. Recalcar que el nostre mister despres de anar guanyant amb una bona diferencia al marcador va decidir no atacar mes i quedar-se arrere per no fer mes "sang" al marcador final. Un eixemple d´esportivitat i una gran maner de dir com es fan les coses al futbol sala.

Per un altra banda i tambe contra el Corbera f.s. l´equip dirigit per Pele, va patir una derrota en el primer partit de pretemporada 2-6, contra un equip en jugadors de calitat sobre tot el dorsal 7 i el 10 que desiquilibraren en tot moment la defensa feta per els nostres xiquets. Ens queda animar al grup per al proper amistos preparatori que sera a Corbera. Anim!!!!







Els majors de l´escola o siga els cadets van demostrar estar en plena forma. De la ma de Vicent es nota que poc a poc tornen a ser el gran equip que formaren fa dos anys i guanyaren la lliga. Tambe i ha que recordar que estan acoplan-se poc a poc els reforços que han vingut d´Ontinyent. El resultat final va ser de 10-2.



Per part del primer equip van guanyar amb autoritat en casa del Cofrents per 2-7 recuperant les bones sensacions de la temporada passada i esperant a plenar el pavelló el proper partit per a gaudir d´un gran futsal com ens te acostumat el nostre equip de tercera divisió.
días online
entradas
comentarios