!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20140910

començament de les escoles esportives

Aquest dimarts passat quasi totos els entrenadors de les escoles esportives, varem decidir acudir a l´encontre realitzat per elpozo Murcia de supercopa contra intermovistar.


La veritat un gran partit amb gols incrïbles, jugades col.lectives, individuals, parades, tot lo que es pot demanar a un partit de futsal.

Varem tornar sobre tot amb l´esperança i convençuts de que els nostres xiquets, algun dia proper aplegaran a jugar a un gran nivell com el que vejerem en Murcia.

Per un altra banda i menys important m´agradaria comunicar-vos al tots els components de l´escola que ja no estaré de coordinador esta temporada per motius personals. M´hen vaig de l´escola trist per deixar una gran familia pero al mateix temps, tranquil de la gent que es queda al carrec de tot com : Ube, Argente, Pele, Bou, Vicent, Borja i Jose Fabrega.

Hi si hi ha algun problema segur vos podran ajudar a tots en tot el que necesiteu.

Sols esperé que seguim tots amb este projecte que segueix creixent al mateix temps que els vostres fills dins de l´escola.

Aquesta temporada que comença tenim les categories: querubins (Borja), prebenjamins de primer(Vicent), prebenjamins de segon(Borja), benjamins(Jose i Ubeda), alevins (Pele i Bou) i els cadets (Vte).
 
Com vejeu els mateixos entrenadors pero aquesta temporada tornem a recuperar la categoria que fa un  any va deixar l´escola com son els cadets i tornen a formar part de la familia, al igual que els querubins de primer que venen a fer mes gran l´escola i ha demostrar el creiximent de l´escola no sols amb les categories noves, si no amb un gran nombre de nous xiquets que estan il.lusionats amb la nova temporada que començara al mes d´octubre.
 
Començen els components de l´escola fent una dura pretemporada amb entrenaments fisics, tecnics, tactics per passar a jugar els primers partits amistosos, ja que aquesta temporada tant els mes menuts que jugarán els primers partits com els prebenjamins que jugaran als jocs esportius i competiran alguns per primera vegada, com els federats que gracies a la gran projeccio que te el futsal cada vegada mes al nostre entorn, posibilita que les canteres cada vegada siguen mes i mes competitives.
 
Tot aixo fa que ens espere un gran any de somnis per creixer dins de l´escola.
 
Agrair a les mares, pares i xiquets la confiança que depositeu en l´Olleria f.s. i esperem que seguiu animant als vostres fills/filles per a que estiguen durant molts anys aprenent a jugar a este grandisim esport com es el futbol sala.  
 

días online
entradas
comentarios