!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20150526

comunicat per mala interpretació.



Crec que hi ha hagut un mal entés en les meues paraules per part de persones que no han interpretat correctament el que vaig dir en l'ultim comunicat. 

Per tant m'agradaria aclarir l'ultim comentari que vaig fer on deia: li a pese de qui li pese.

 En cap moment vaig fer referència a l'ajuntament de l´Olleria ni per descomptat a altres esports de la nostra població, ja que la nostra relació amb tots els representants d'estos esports en l´Olleria no és bona si no fantàstica, igual que amb l'ajuntament de l´Olleria on si no fóra pel seu suport i açò ja ho he dit milions de vegades el futbol sala a dia de hui no existiria al nostre municipi. 

Va ser un comentari per la gent que deia que el futbol sala no tardaria a desaparéixer, pel tracte des de fora al nostre l´Olleria f.s. per estar tan lluny dels altres equips, perque enguany sense coordinador la gent que ha estat ha fet una magnifica temporada, perquè la nostra escola creix cada any i estem recuperant totes les categories a base de fer les coses com toca i fer que cada xiqueta i xiquet es troben agust entre nosaltres.....

Simplement era aixo.



días online
entradas
comentarios