!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20150507

horaris 8 i 9 de maig




El passat dimecres els benjamins van fer historia al municipi de l´Olleria al guanyar a uns dels campions de les 4 lligues de les competicions provincials el Maristes Cullera per un marcador de 7 a 12 en la poblacio de Favara,  aço fa que els nostres xiquets tinguen un billet per a la final provincial. Ho siga quede com quede en la final contra Serra Calderona sera un dels dos equips fes grans de la provincia de Valencia, un resultat historic a la nostra poblacio i per als nostres xiquets. 

Pero aço no para i dissabte a les 18:00h. jugaran el campionat autonomic contra l´equip mes gran de Castello o siga el Burriana, per l´altre costat el Serra Calderona es medira al Aspe que es el millor equip de Alacant, siga com siga i quin siga el resultat els nostres campionets estan entre els 4 millors equips de la Comunita Valenciana.

Enhorabona un altra vegada, esteu mal acostumbramos benjamins!!!!!!!!!!!!


Per l´altra banda els prebanjamins no es queden d´arrere i quasi ja estan apunt de alçar el trofeu de subcampions de lliga a un partit per poder aconseguir-ho.
Un grup que estem desitjant vorer federat ja que jugador per jugardor tenen una qualitat impresionant i uns de les categories que a nivell de joc i d´implicació donara que parlar en els proxims anys, si no recordeu estes paraules.
Recolzats sempre per un grup de mares i pares molt units representen els valors de comportament i  esportivitat que transmitixen dins i fora del camp als seus fills.

En esta foto podem vorer com varen guanyar el torneig jugant la final contra l´equip que organitza el torneig el col.legi Carmelo Ripoll per un marcador de 2-4.

Enhorabona sou uns autentincs fora de serie!!!!!!!
días online
entradas
comentarios