!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20141015

Entrevista a Borja


Com ja vos comente fa uns dies, que tenim la idea que coneguem les inquietuds dels entrenadors a nivell esportiu i personal de tot el que embolica a l'escola durant els anys que estan treballant els educadors per a la millora contínua dels xiquets. En esta ocasió parlem amb Borja (entrenador dels prebenja de segon any i els querubins).


1.- A que el dediques actualment?

Actualment estic cursant el Grau d´Administració i Direcció d´empreses (ADE), i al mateix temps ho compagine amb el treball d´entrenador de les escoles de futbol sala de L´Olleria.

2.-Siguent tant jove, perque vas decidir inscriuret per formar part com entrenador en les escoles esportives de futbol sala?

Sempre ha sigut una idea que he tingut en ment. Com a jugador he passat per totes les categories de l´escola de futbol sala i sempre m´ha interesat la figura de l´entrenador, com motivava al grup, com ens transmitia els conceptes tactics, la seua preocupacio per formar un grup unit… . Per aquest motiu, quan hem va sorgir la oportunitat de tornar a formar part de les escoles esportives no ho vaig dubtar.

3.-Que esperes aconseguir a nivell personal al participar de forma activa en la formació dels alumnes?

A nivell personal espere conseguir la satisfacció del treball ben fet. Espere que al acabar la temporada puga estar satisfet d´haver fet que els xiquets hagen millorat les seues habilitats tècniques i tàctiques. I que ho hagen aconseguit disfrutant d´aquest esport i sense descuidar certs valors com el no rendir-se mai i el respecte per el rival.

4.-I a nivell esportiu?

Com he dit abans espere que els xiquets milloren com a jugadors.
 En primer lloc, els querubins, que són els més menuts, que milloren les seues capacitats tècniques( conducció de baló, passades, xut a porteria,... ) que serà la base per a que en el futur pugen seguir creixquent com a jugadors. Amb la millora de les capacitats tècniques no hi ha que oblidar-se de la tàctica, que amb menys importancia en aquesta categoria no hi ha que descuidar.
En segon lloc, els prebenjamins de segon any hi ha que seguir treballant l´evolució de les seues capacitats tècniques, en les que la temporada passada ja vam notar una gran evolució. I respecte a la tàctica hi ha que profunditzar més ja que és un grup que asimila els conceptes ràpidament i la tàctica pot ser una de les nostres armes durant els partits.

5.-Despres de dur dos anys a la mateixa categoría, que esperes de aquesta nova temporada amb els prebenja de segon any?

Al ser el segon any que entrene als prebenjamins de segon any conec la categoria i conec al grup. Aquest fet hi ha que aprofitar-lo ja que els jugadors ja coneixen la forma de treballar als entrenaments i als partits. Per aquest motiu espere que aquesta temporada conseguim millorar la posició final a la lliga, i intentar tornar a guanyar les 12 hores d´Ontinyent.

6.-Creus que l´escola encara te marge de creiximent a l´hora de tindrer mes categories, xiquets, etc..?

Clar, a l´escola hi han distintes categories en les que no tingem representació de cap equip. Si s´aconsegueix completar totes les categories l´escola conseguiria més capacitat de treball i d´aquesta forma més capacitat de millora.

7.- Com recordes el primer any a l´hora de començar a entrenar?

Recorde que com van anar passant els entrenaments i els partits va anar millorant tot, però, recorde que els primers dies van ser més durs. Del primer any tinc que agraïr-li molt a David, el coordinador de l´escola l´any pasat, ja que ell hem va recolçar en tot moment, es va preocupar en tot moment per mi i la seua ajuda va ser fonamental en el treball desenvolupat.

8.- Que lliço vas apendrer a l´hora d´educar a dos grups de xiquets i xiquetes?

Vaig aprendrer que cada grup es diferent a l´hora d´educar, però, hi ha que transmetre els valors adequats als xiquets i per a conseguir-ho és molt important donar exemple. És important que els xiquets noten representats en la figura de l´entrenador aquestos valors que intentem transmetre.

9.- Tambe dus querubins, es mes fácil o mes difícil  dur a aquesta categoría o als prebenjamins de segon any?

Als prebenjamins és el segon any que els entrene i ja hi ha una dinàmica de treball instaurada que tots els jugadors coneixen, per aques motiu crec que resulta mes senzill dur aquesta categoria. De totes formes estic segur que en el equip querubí a mesura que passen els dies i anem acoplant-se, tant entrenador com jugadors, conseguirem una dinàmica de treball que ens ajudarà a millorar la manera d´entrenar.

10.- Comenta una anécdota de les escoles esportives que el va pasar l´any passat.


Sempre recordare la celebració del títol aconseguit a Ontinyent després d´haver guanyat la final front a un gran equip com és el Martinez Valls. Recorde quan l´equip es trobava dalt de l´escenari arreplegant el títol de campió, i quan hem vaig girar estavem dalt de l´escenari pares,jugadors i entrenador, tots junts i plens de confeti, celebrant el títol. En aquell moment es respirava un ambient màxim d´unió i felicitat entre pares i equip.
días online
entradas
comentarios