!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20141228

27 i 28 de decembre (torneig a Cullera).

Durant la parada nadalenca de desembre tres de les nostres sis categories van jugar el torneig que el Sucro Cullera porta realitzant durant 3 anys amb la participació de grans equips no sols de la província de València si no com l'any passat de la província de Castelló.

 Van  anar a participar d'eixa festa de futsal, no sols pel tindre l'oportunitat de jugar i passar un dia de convivència els pares, mares, xiquets i xiquetes de les nostres categories prebenjamin de segon any, benjamin i cadet junt amb els educadors, si no per seguir creixent com a jugadors de futbol sala. 

Agrair l'esforç a tots els pares, mares i germans dels xiquets/etes que van ser el dissabte i diumenge a Cullera ja que comprenem que veure els nostres xiquets disfrutar és una manera de disfrutar nosaltres com a educadors dels alumnes de l´escola. 

Per fer un comentari dels partits, en categoria prebenjami es nota que l´equip partit de passa partit de juguen i els compenetren millor, tot i que son encara molt menuts este equip donara molt que parlar en l´escola sol hi ha que vorer la calitat que tenen als peus estos xicotets prebenjamins pero grans jugadors de futsal.

PREBENJAMINS:  CAMPIONS DEL TORNEIG A CULLERA!!!!!!!!!!!!!!

-REQUENENSE -0- L´OLLERIA F.S.-3- 

-L´OLLERIA F.S.-11- SUCRO CULLERA-0-



En categoria Benjami hi ha que recordar que hi ha un punt i a part que te que vorer molt en este torneig, en el de l´any passat en el millor sentit posible, començaren la temporada no creguent que pugueren competir en esta lliga federada. Pero poc despres de un segon lloc a este torneig i plantar-li cara a un gran Sucro, feren una segona volta impresionant i una copa federada d´escandol per a ser xiquets i xiquetes de segon any. Aço a repercutit positivament al grup perque desde decembre de l´any passat este equip a demostrat no tindrer sostre. 

BENJAMINS: CAMPIONS AL TORNEIG DE CULLERA!!!!!!!!!!

-ALBORAYA-0- L´OLLERIA F.S.-11-

-L´OLLERIA F.S.-14- PICASSENT-2-





En categoria Cadets i despres de estar tot un any fora del futsal, este grup a tornat a recuperar les bones sensacions, i a recuperat tot el potencial que demostraren quant foren campions de lliga fa dues temporades, pero este mister(Vicent) ha demostrat que pot fer grans coses amb ajuda dels cadets a la lliga, i una mostra de tot aço o diu el resultat que han aconseguit al torneig de Cullera contra dos equips d´una categoria mes alta com son el Picasent i el Sucro (uns dels millors equips d´Espanya de futsal).

CADETS:   CAMPIONS AL TORNEIG DE CULLERA!!!!!!!!!!!!!!

-PICASSENT -4- L´OLLERIA F.S.-5-

-SUCRO CULLERA-5- L´OLLERIA F.S.-5- (campions l´Olleria f.s. als penals)




días online
entradas
comentarios