!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20141208

Seleccion Ribera

Diumenge passat 7 de desembre quedaven convocats per a una preselecció en la selecció de la Rivera, ni mes ni menys que 4 xiquets de categoria benjamin en el que ja és un boníssim costum que tenim tots els anys a aportar cada vegada mes alumnes de la nostra escola.

 L'any passat foren 3 enguany un mes. Esta temporada comptem amb: Erik (porter) , Rafael (Ala) , Ferran (ala-pivot) i Kevin (cierre) . 

Cal destacar per tots els presents que els nostres benjamins feren tots un entrenament espectacular i seria una verdadera sorpressa que algú dels quatre quedara fora degut al fet que en tot moment van mostrar estar física i tecnicamente preparats per a jugar en la selecció absoluta valenciana. 

Es pot veure en tot moment que l'evolució d'este grup dirigit per UBE i Argente és cada vegada major, això es veu reflectit no sols en l'alegria del joc mostrat pels jugadors si no també d'una posició tàctica dins del camp, creant una simbiosi entre entrenadors, jugadors, mares i pares el que fa pensar en tot moment en què estem en un dels grups amb mes projecció de la nostra gran escola de futbol sala.

 Enhorabona no sols als jugadors que van disfrutar d'un dia especial ahir amb la selecció de la Rivera si no a tot el grup dels benjamins en general ja que sense els seus companys d´equip els nostres quatre seleccionats no hagueren pogut arribar fins allí.






días online
entradas
comentarios