!!!BENVINGUTS A LA WEB DE LA MILLOR ESCOLA DE FUTBOL SALA DEL MÓN !!!. Podeu veure totes les fotos fent click a l'enllaç corresponent del bloc Ultimes Notícies.Tots els horaris publicats en aquesta pàgina poden estar sotmesos a posibles canvis per part de la federació.

20141223

Fotos de Favara i comentaris

Com vaig estar comentan-vos el passat diumenge 21 de decembre els nostres seleccionats benjamins: Rafa, Ferran i Kevin es poclamaren subcampions del torneig de Favara.

Cal destacar que els tres jugadors varen jugar al mateix temps on tot moment es nota la compenetració que tenen tots tres al jugar amb l´equip benjami de l´Olleria f.s., recolzan-se amb parets i en tot moment fent ajudes en atac i defensa, una gran ventaja que durant tot l´any, durant molts anys juguen tan be junts.

Rafael tot i que no participa molt en el segon partit, fou molt destacat en el primer encontre pero el jugar mes o menys es cosa del mister. Sense dubte este xiquet esta tocat per una bareta magica, ja que la tecnica que te es molt dificil de vorer amb un alumne d´aquesta categoria i per a la selecció es un luxe contar amb ell al igual que per a les nostres escoles.Es un jugador que en el un contra un desborda "flota" en l´aire quant te el balo als peus....tecnicament perfecte.

Kevin es un cierre molt poderos fisicament, conta amb un xut imparable lo que fa que en consevol rebot que vaja a parar als seus peus siga practicament gol si xuta desde lluny. La col.locació al camp es la seua millor llavor al camp on presiona al pivot sense deixar-lo respirar, encara que trau el balo jugat sempre desde d´arrere perque te un toc de pilota dificil de vorer per a un cierre. Va fer el gol   en el segon partit del torneig. Molt serios d´arrere i va realitzar uns grandisims partits.

Ferran es un ala reconvertit en la seleccio de pivot, no es el seu millor lloc tot i que aquest any a jugat fins de cierre en un amistos. Aquest xiquet per al seua tecnica no pareix que siga benjami, si jugara una categoria mes amunt ningu o notaria ja que es capaç de fer lo imposible amb el balo, quant este crack te la pilota al peu es capaç de tornar boig a tot l´equip contrari, perque juga i fa jugar, es el jugador que quant veus el quedes bocabadat i penses, com un xiquet tan menut pot tindrer eixa calitat tecnica, tactica i fisica. Es un alumne del que es pot dir que es buida en cada partit i entrenament. Un eixemple de companyerisme, esforç, respecte, tots els valors que busquem a l´escola.
Va ser nombrat millor jugador del torneig.

Tota l´escola estem molt orgullosos de vosaltres i esperem l´any que be tingam molts mes xiquets/etes a la selecció.








días online
entradas
comentarios